Om BorgSports

BorgSports skapades 2010 under namnet ”Borgs Badminton”.
2018 bytte vi namn till BorgSports där vi nu inriktar oss på flera racketsporter, företag, träning & läger i alla former.
Borgsports arrangerar olika typer av träning i hela Sverige men har sin utgångspunkt i Stockholm.

BorgSports skapades 2010 under namnet ”Borgs Badminton”. 2018 ändrades namnet till BorgSports där vi nu inriktar oss på flera racketsporter, företag, träning & läger i alla former.
Borgsports arrangerar olika typer av träning i hela Sverige men har sin utgångspunkt i Stockholm. Mattias Borg som driver BorgSports
har spelat badminton i landslaget sedan han var 13 år gammal hela vägen upp till seniorlandslaget där han slutade i början på 2017.

Mattias har en bakgrund med många prestationer både individuellt och i lag och har spelat både EM och VM. Han har även spelat i den högsta badmintonligan i Danmark och har 2 st Lag-DM-guld.
Vidare har han 13 individuella SM-Guld som junior, ett senior SM -Guld 2017 i Herrsingel, 2 st senior SM silver i herrdubbel och 2 st Lag-SM-Guld.
Mattias arbetar  med tränarutbildning inom Svenska Badmintonförbundet och har under sin elitsatsning jobbat som tränare i olika klubbar men också haft privata träningar. Mattias arbetade säsongen 2017-2018  i Påvelunds tennis & badmintonklubb som chefstränare och 2018 gick Påvelund upp i den högsta serien i badminton SBL (svenska badmintonligan). Mattias kommer att försöka hjälpa klubben att ta sitt första Lag-SM-guld säsongen 2018-2019.